Хороший спосіб провести час - відвідати фестиваль. Щоб Вам легше було визначитися з вибором, журналісти rivne1.tv зробили перелік найкращих фестивалів липня

Файне місто 3-5 липня, м.Тернопіль

pic Open-air Файне місто – це більше 60 відомих гуртів з України та з-за кордону, чотири музичні сцени, наметове містечко та божевільні розваги. Цього року фестиваль розкинеться на території міжнародного аеропорту “Тернопіль”, який вміщує більше 10 тисяч меломанів. Вартість квитка: 250 грн.

Фестиваль фарб ХОЛІ CОLOR FESTIVAL UKRAINE (Льодовий стадіон, Київ)

pic 11 липня о 14:00 Індійський фестиваль, який освоївся на київських просторах, буде протягом дня розфарбовувати всіх учасників в ході боїв фарбами. Також будуть розписування мехенді, майстер-класи індійських танців та на розігріві вечірнього хедлайнера виступить одеський гурт Epolets. Вартість: від 100 грн. + купівля фарби

ODESSA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL (Одеса) 10-18 липня

pic Цей фестиваль відбудеться уже в 10раз. В Одесі будуть представлені Міжнародна конкурсна програма повнометражних фільмів та окрема Українська національна конкурсна програма, вручені золоті Дюки. Родзинкою фестивалю: кінопоказ витворів світової класики в супроводі симфонічного оркестру. На участь в конкурсних програмах цьогорічного фестивалю було подано 670 фільмів з 175 країн. Вартість фестивального абонементу: від 745 грн.

ЧЕРЕМОШ-ФЕСТ (село Криворівня Верховинського району Івано-Франківської області) 24-26 липня

pic Прикарпаття пропонує поєднати активний туризм та гарну музику! Рафтинг Чорним Черемошем, екскурсії до найвизначніших місць Гуцульщини, майстер-класи, свіже повітря та чарівна природа Прикарпаття… Цю атмосферу минулого доповняла трембіта франківського гурту "Кораллі", запальні Kozak System.

БАНДЕРШТАТ–2015 (Луцьк) 31 липня - 2 серпня

pic Бандерштат" пройде у Луцьку вже вдев'яте.

На цьому фесті не лише відпочиватимуть, але й будуть думати про те, як розбудувати Україну. У рамках заходу відбудеться Форум молодіжних патріотичних організацій та ініціатив.

Гостей "Бандерштату" чекає насичена програма: інтелектуальні гутірки-дискусії, колоритна та драйвова музика (планується участь декількох іноземних гуртів), літературна сцена, низка спортивно-розважальних заходів, дитяче містечко, нічні кіноперегляди, майстер-класи, презентації, виставки, ярмарок, екскурсії.

Тут проведуть сплав на байдарках річкою Стир до смт. Колки — місця, де була створена Колківська республіка УПА та проведення авто-, мото-, велопробігу вулицями Луцька, присвяченого пам'яті провідника ОУН Степана Бандери. Вартість квитків: від 150 грн.