«Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» підвів підсумки проведення у Рівненській області масових спортивних заходів серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Заходи проводили у дошкільних закладах області. Їх вихованці віком 3-6 років брали участь у різноманітних естафетах, іграх, конкурсах малюнків, змаганнях, гімнастичних вправах з використанням різного спортивного інвентарю, тощо.



pic

В кожному районі визначався один населений пункт, де до «Веселих стартів» долучилося найбільше дошкільнят у відсотковому відношенні до загальної кількості дітей відповідного віку цього населеного пункту. Серед них за таким же принципом визначалися переможці на загальнообласному рівні.



pic

Отож, справді веселими «Веселі старти» цього разу видалися для дошкільнят та їх батьків і вихователів міста Костополя, бо саме вони найактивніше долучилися до заходу і визнані переможцями. Друге місце у цьому рейтингу посіла малеча обласного центру. Бронзові нагороди за прищеплення славних спортивних традицій наймолодшому поколінню дісталися громаді смт Смига Дубенського району.



pic

Громади цих населених пунктів будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.