За вихідні 28-29 червня в області сталося сім дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 особи загинуло та 7 осіб отримали тілесні ушкодження.

У суботу 28 червня, в селі Городище Березнівського району, водій автомобіля «AUDI100», 1991 р.н., проживає місто Березне, з невідомих поки причин, з’їхав на узбіччя, де допустив наїзд на пішохода 1999 р.н., жительку міста Березне, та в подальшому здійснив наїзд на перешкоду (бетонне огородження).

Внаслідок ДТП, водій автомобіля «AUDI 100» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ.

Пасажир автомобіля «AUDI 100», 1989 р.н., проживає місто Березне, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ;

Пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ.

Цього ж дня у селі Вири Сарненського району водій автомобіля «ВАЗ-2107», 1983 р.н., житель Сарненського району, з невідомих поки причин, здійснив з’їзд на узбіччя з подальшим наїздом на перешкоду (бетонний паркан).

Внаслідок ДТП, водій автомобіля «ВАЗ-2107» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.

Пасажир автомобіля «ВАЗ-2107», 1998 р.н., житель Сарненського району, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

У селі Іванівка Сарненського району водій мотоцикла «KAWASAKI», 1982 р.н., житель міста Кузнецовськ, з невідомих поки причин, допустив з’їзд мотоцикла в кювет.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

В селі Козин Радивилівського району водій автомобіля «Volkswagen Jetta», 1996 р.н., житель Радивилівського району, з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішохода 1996 р.н., жителя Радивилівського району.

Внаслідок ДТП, пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Радивилівської ЦРЛ.

В селі Сопачів Володимирецького району, водій автомобіля «OPEL OMEGA», 1988 р.н., житель цього ж села, з невідомих поки причин, здійснив наїзд на велосипедиста, 2005 р.н., жителя Володимирецького району.

Внаслідок ДТП, велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення СМСЧ № 3 м. Кузнецовськ.

На автодорозі «Немовичі – Березне – Межиричі» водій автомобіля «Renault Kangoo», 1993 р.н., житель Березнівського району, з невідомих поки причин, здійснив зіткнення з мотоциклом «Kinlon», під керуванням 1993 р.н., жителя Березнівського району.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла «Kinlon» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ.

У неділю, 29 червня, у селі Хорупань, Млинівського району водій, 1993 р.н., житель Млинівського району, керуючи мотоциклом «ММВЗ МИНСК», без номерного знаку, з невідомих поки причин, здійснив з’їзд на узбіччя з подальшим наїздом на бетонну електроопору.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла «ММВЗ МИНСК» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області