Сьогодні, 29 червня, на майдані Незалежності у Рівному буде президент КМАМК Сергій Малик з пам'ятним знаком на честь Конотопської битви.

Орієнтовно захід розпочнеться о 16.00.

Громадська організація Київський міський автомотоклуб повідомляє про проведення на центральній площі м. Рівне 29 червня 2015 року з 15 години презентації пам’ятного знака героям Конотопської битви 1659 року, який буде встановлено в Конотопі 11 липня 2015 р.

Київський міський автомотоклуб (КМАМК) - громадська організація, що представляє інтереси Автомобільної Федерації України (ФАУ), яка в свою чергу є членом таких міжнародних громадських організацій, як Міжнародна Автомобільна Федерація (FIA), Міжнародний Туристичний Альянс (АІТ), та є визнаною національною Федерацією з автомобільного спорту в Україні.

За ініціативи КМАМК до річниці Конотопської битви 11 липня заплановано встановлення пам’ятного знака в міському парку м. Конотоп.

На День Конституції 28 червня пам’ятний знак було освячено на Хрещатику в рамках проведення роад-шоу «Україна єдина».

29 червня – 10 липня Камінь відправиться в промо-тур містами України. Всі прояви будуть зняті й змонтовані в документальний фільм.