У вівторок 30 червня 2015 року о 14.00 у відділі сімейного читання Рівненської обласної бібліотеки для молоді (Київська, 18) в рамках реалізації проекту «Життя без обмежень», відбудеться групове заняття з казкотерапії «Казка про чарівні пригоди Шрека та його друзів» за участі дітей з особливими потребами.

Казкотерапія – це створення особливої казкової атмосфери, яка робить мрію дійсністю, огортає все навколо передчуттям дива, дозволяє дитині вступити у боротьбу зі своїми страхами і вийти з неї переможцем, а головне – надає малюку почуття впевненості і захищеності. У казках відображаються усі аспекти людського життя: проектуються моделі стосунків, визначаються цінності та ідеали, що сприяє формуванню духовно здорової, компетентної особистості. А обов’язковий «щасливий кінець» стає основним засобом цього виду арт-терапії, що допомагає дітям з особливими потребами позбутися страхів і комплексів.

Проведуть заняття студенти «Школи волонтерів» психолого-природничого факультету Рівне нського державного гуманітарного університету.

У заході беруть участь:

- діти з особливими потребами,

- батьки,

- студенти-волонтери РДГУ,

- члени громадської організації «Кристал М».

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної бібліотеки для молоді