Перший місцевий організував грандіозне святкування 27 червня у центрі Рівного - забави для дітей від Дитячої телестудії, виступи рівненських музичних виконавців та трансляція Всеукраїнського кінофестивалю "Відкрита ніч".

В рамках першого блоку святкової програми Дитяча телестудія "Рівне 1" влаштувала рівненським дітлахам зустріч з героями мультфільмів. Клоун, Карлсон, Фрекен Бок, Губка Боб та його друг Патрик розважали малечу цікавими іграми, конкурсами. Хлопчики і дівчатка взяли активну участь і в змаганнях на спритність. Перемогла, звичайно, дружба.

Діти представили свої таланти - декламували вірші, танцювали. Також рівняни переглянули ще раз відео учасників конкурсу "Кумедні діти" та привітали його переможців гучними оплесками. Ніхто з конкурсантів не залишився без подарунку від Першого місцевого.

Окрім цього, малеча змогла похизуватись і своїми кулінарними здібностями та фантазією під час приготування солодких страв. Смаколиками пригощали всіх присутніх.

Доповнили приємний відпочинок на майдані Незалежності виступи молодих рівненських співаків. Надзвичайно гарні голоси гурту West Voices, виконавців Олени Парфенюк, Тетяни Луніної, Захара Сидорчука, Юлії Остапенко та Ангеліни Бицюк стали справжньою музичною насолодою для рівнян.

На святі були і всі телеведучі Першого місцевого. Жителі Рівного могли познайомитись та поспілкуватись з ними.

Продовжив вечір кінопоказ робіт місцевих режисерів. Зокрема, до уваги рівнян представили стрічки "Історія любові" Віктора Булиги та "Давай не сьогодні" Христини Сиволап. Короткометражний музичний фільм "Історія любові" став дебютним для 88-річної Віри Кузьмич, яка була вчора серед глядачів.

Також показали кліп "Люблю музей".

Вже ввечері рівняни змогли насолодитись переглядом короткометражних фільмів Всеукраїнського фестивалю "Відкрита ніч". Показ тривав до четвертої години ранку. Не зважаючи на прохолодну ніч, рівняни витримали до кінця трансляції.

Команда Першого місцевого дякує рівнянам за активну участь у святі, а ще нагадаємо - це не останнє свято від нашого телеканалу. Залишайтесь з нами, попереду ще багато цікавого.