Якщо ти знаєш і любиш своє місто, якщо почуваєшся молодим та сповненим енергії, озброюйся гарним настроєм та фотокамерою і приходь з друзями в неділю 28 червня на Майдан Незалежності. Там о 13:00 стартує небувала в Рівному творчо-спортивна розвага фотоквест.

Це буде веселий та пізнавальний конкурс, в якому зможе взяти участь кожен, хто матиме з собою фотоапарат - не важливо чи то буде професійна фотокамера, чи мобільний телефон. Для участі в конкурсі можна зареєструватися у групі на facebook, або безпосередньо на Майдані перед початком змагання.

Правила фотоквесту надзвичайно прості. Командам з двох учаснікв буде роздано завдання-загадки про відомі та популярні в Рівному об'єкти. Потрібно буде розгадати загадки і зробити селфі біля цих об'єктів за відведений на це час. Команда, яка зробить це правильно і найшвидше, отримає призи.

Також для тих, хто цінує здоровий спосіб життя, відбудеться спортивний фестиваль здравофест - показові виступи спортсменів, конкурси та розваги і, звісно, призи.

Про це повідомив Костянтин Примак