Нещодавно на "Рівне 1" стартувало нове шоу під назвою ((http://rivne1.tv/category/280)("Хелоу-шоу!")). Я знаю, що усі ви з радістю розділили наш дебют.

А хто з певних причин не зміг приєднатися до нас у прямому ефірі, можете переглянути перший випуск Хелоу-шоу ТУТ. Сьогодні ми поспілкувалися з ведучим Хелоу-шоу - двадцятидворічним Пашою, якого друзі називають просто Демчік.

- В п'ятницю стартувало Хелоу-шоу, в якому ти був у ролі ведучого. Це був твій перший прямий ефір? Що ти відчував?

- Взагалі, це був мій перший прямий ефір і перший досвід ведучого на шоу. Я думав, що не буду переживати. Звичайно, була тривога, адже перед виходом на сцену завжди є певне переживання. А тут прям взагалі накрило. Я навіть порізав собі сценарій (сміється). Збоку, мабуть,здавалося, що я взагалі себе дивно поводжу.



pic

- Ось ти наголосив про сцену, був уже досвід виступу на сцені?

- Так, певний досвід є. Адже неодноразово виступав на сцені з командами КВН у нас в Рівному. Це були такі команди як "Т.Б.П.Ч", "Сборная бывших". На рахунок останньої, це було об’єднання кількох команд. І вже з ними їздили в Сочі,Німеччину, Іспанію, Грецію та ін. Також, нещодавно, проходив кастинг на "Розміши коміка".

- Маєш ще захоплення, окрім КВН?

- В основному пишу та читаю стенд-ап. Також у вільний час вчуся грати на гітарі та захоплююся автомобілями.

- Як тобі працюється на Рівне 1, що ти відчував, коли вперше сюди прийшов?

- До шоу, я добре спілкувався з Тимуром та ще з кількома людьми, які працюють на телеканалі. І в принципі все було добре. У колективі всі були привітні та заохочували нас.

- Працював раніше на телеканалі, окрім "Рівне 1"?

- Так. Коли проживав у Києві, працював сценаристом на СТБ деякий час. Також трішки працював на Новому каналі.

- Повернемося до шоу. Чи все вийшло так, як запланували?

- В прямих ефірах не завжди все виходить. Плануєш, плануєш, але все одно щось піде не так. Не вийшло у нас з лайф-хаком, з кружкою. Хоча я відчував, що щось піде не так. Тому взяли кружку, яку ми зробили під час репетицій. І не дарма.

- Чи не заважає участь в Хелоу-шоу у повсякденному житті? Чи на все вистачає часу?

- Поки що ні. Але став помічати, що часу не вистачає. Я до цього, в принципі, був безробітній. І коли ти сидиш нічого не робиш, а потім раптово починаєш щось робити, часу починає не вистачати.

- З твоєю колегою Ірою, ви були знайомі до шоу?

- Так, ми часто спілкувалися. Хоча вона була учасником команд КВН в Тернополі. Але це не заважало нам спілкуватися. До речі, саме вона запропонувала мою кандидатуру Тимуру (автору Хелоу-шоу). Адже Іра на той час проходила кастинг телеведучих на "Рівне 1". Тому, завдяки Ірі, яку ми в дружньому колі називаємо "Текілою", я і потрапив на це шоу.



pic

- Чи плануєш ти брати участь в інших проектах на "Рівне 1"?

- Було б добре. Адже мені подобається працювати у цій сфері. А ще це дуже хороший досвід.

- Чи були смішні випадки під час репетицій чи прямого ефіру?

- Їх було багато, зараз всі, мабуть, не згадаю. Весело було коли Ірі, перед прямим ефіром, зробили зачіску, з якою вона була схожа на якусь літню жінку. І вона через це почала переживати та не хотіла виходити в ефір.

Отож, дивіться Хелоу-шоу щоп'ятниці о 20.20. Буде весело!