Рівненська волонтер Оксана Назарчук розповіла про всі проблеми, які випали на долю рідних загиблого бійця.

Так, ще 29 січня рідні втратили зв'язок з Андрієм Мельником, бійцем АТО. Звертались в різні установи, намагались його знайти, та все марно. Після кількох місяців безрезультатних пошуків Андрія таки знайшли. Вже похованим у Дніпропетровську як невідомого солдата. Оксана каже, тіло вдалось опізнати за ДНК. Щоб довести, що це їхній син, рідним довелось провести три експертизи. До цього офіційно чоловіка вважали зниклим безвісти. Документи вже є на руках. Племіннику Андрія Сергію, який теж воює в АТО, дали відпустку, щоб зміг забрати тіло дядька та поховати. Вчора ввечері чоловік виїхав у Дніпропетровськ.

Волонтерів вразила черствість влади. Спочатку сільська влада на сесії пообіцяла допомогти родині загиблого привезти тіло додому та з коштами на поховання. Але тепер вони кажуть, що гроші зможуть дати лише після 15 липня. Районна та обласна адміністрації, не зважаючи на аналогічні обіцянки, фінансово допоможуть після 10 липня.

На своїй сторінці у ВК Оксана повідомила останню інформацію:

"25.06.2015р., близько четвертої години ранку героя, який віддав своє життя в АТО за мир на Україні, з Дніпропетровська привезуть в Олександрію.

Прощання з Андрієм та поховання відбудеться ЗАВТРА 25.06.2015р. в с. Олександрія Рівне нського р-ну".