Щорічно у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. Медики - люди, які врятували та зберегли не одне життя. Пропонуємо Вам підбірку медичних закладів у Рівному, де можна проконсультуватися, полікуватися або пройти оздоровчий курс реабілітації.

МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР "ВАЛЕО"

Надаєте перевагу якісній та сучасній медицині? Вам набридло чекати у довжелезних чергах, аби перевірити стан свого здоров'я? Медичний центр "Валео", що у Рівному, пропонує широкий спектр методів діагностики з використанням сучасного медичного обладнання.

Висококваліфіковані фахівці надають такі види послуг як: ультразвукова діагностика всіх органів та систем, функціональна діагностика (електроенцефалографія, електрокардіографія, реоенцефалографія), інформодіагностика (обстеження методом вегетативного резонансного тесту «Імедіс-тест»). Надаються консультаціі вузьких спеціалістів (терапевта, гастроентеролога, невропатолога, ендокринолога, дитячого гастроентеролога, дитячого невролога).

На базі центру постійно приймає кваліфікований гінеколог. Ви зможете пройти не тільки комплексний гінекологічний огляд, але і кольпоскопію та лікування патології шийки матки на сучасному радіохвильовому апараті ФОТЕК. Також лікар-гінеколог проводить консультації подружніх пар з приводу безпліддя.

В Рівному, лише в нашому центрі, фахівцями Медичного центру «Життя» м. Львів, проводиться одне з найсучасніших досягнень в галузі безопераційного лікування - лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок за допомогою високоенергетичних лазерів.

У центрі «Валео» здійснюють внутрішньовенне лазерне опромінення (очищення) крові (ВЛОК) одноразовим інвентарем. Також приймає лікар рефлексотерапевт (точковий масаж, голковколювання). Для зручності пацієнтів існує попередній запис та гнучка система знижок.

Графік роботи:

Пн.–Пт.: з 09:00 до 17:00

Сб.: з 09:00 до 13:00

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 78д (територія обласної клінічної лікарні, у приміщенні аптеки №121), 3-й поверх, (0362) 43-00-31, (0362) 28-76-43, (050) 37-53-744, (096) 260-80-40

"МАЙСТЕР-СТОМ"

Мрієте про королівську та білосніжну посмішку? Хочете, аби сяюча усмішка була вашою візитною карткою? Довірте лікування ротової порожнини найкращим та висококваліфікованим працівникам клініки "Майстер-СтоМ". Клініка "Майстер-СтоМ" працює з сучасними матеріалами та передовими технологіями.

У клініці пропонують послуги, які відповідають кращим світовим стандартам якості лікування. Кожен лікар працює з асистентом «у чотири руки», без чого сучасні методики лікування неможливі.

Пацієнти можуть отримати комплексну консультацію, включаючи комп'ютерну діагностику порожнини рота. Компетентний адміністратор відповість на всі Ваші запитання та у зручний для Вас час запише на прийом до лікаря-фахівця, якого Ви собі оберете. Тому вже при першому відвідуванні медичного закладу Ви відчуєте весь професійний рівень обслуговування. Записатися на прийом до лікаря можна у телефонному зверненні або ж через інтернет.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Фабрична, 14, тел. (0362) 60-99-87, 60-99-66, 0964371174, 0666687806 м. Рівне , вул. Ювілейна, 5, тел. (0362) 5-42-59, 61-96-97, 61-96-97, 0502428252 м. Рівне , вул. Набережна, 10, тел. (0362) 26-35-27, 0964284136, 066-616007, 0935169360.

сайт:majsterstom.com.ua



pic

pic

"ОКСФОРД МЕДІКАЛ"

"Наша робота - ваше здоров'я" - під таким гаслом працюють фахівці медичного центру "Оксфорд Медікал" у Рівному. У клініці надають високий європейський стандарт послуг на медичному обладнанні преміум класу у кожному відділенні.

Пацієнти можуть пройти обстеження у відділі Проктології, Урології, Гінекології, Дерматології, Терапії та Неврології. Кваліфіковані та досвідчені спеціалісти лікують такі види захворювань як простатит, геморой, ерозію, псоріаз та інші медичні захворювання

Також лише до кінця червня у медичному центрі "Оксфорд Медікал" діє акція на первинний огляд у відділенні Неврології та Терапії. Вартість первинного прийому та консультація Невролога всього за 100 гривень. Така ж акційна ціна у відділі Терапії.

Запис на прийом лікаря здійснюється по телефону або ж через інтернет на сайті медичного центру.

Графік роботи:

Понеділок-п'ятниця: з 9.00 до 20.00

Cубота: з 9.00 до 17.00

Неділя: вихідний

Контактна інформація: м. Рівне , вул. С. Петлюри, 19, +3 8 (0362) 40 40 50 ; +3 8 (067) 840 40 50; oxford-med.com.ua
pic

"БЛАГОДАР"

З усіх благ, якими Бог обдарував людей, чи не найголовнішим є таїнство шлюбу і продовження роду. Дитячий сміх, дитячі очі, дитячі ручки… Здається, грізний діагноз безпліддя позбавляє нас цього щастя. Зовсім ні! Лікування безпліддя є. Шанс стати батьками є у кожного подружжя. Лише шлях у кожного свій. Новітні допоміжні репродуктивні технології здатні побороти безпліддя.

Центр репродукції «Благодар» володіє всіма доступними на сьогодні методиками лікування безпліддя, починаючи з правильної тактики консервативного лікування, лікування урологічних хвороб та гінекологічних хвороб малоінвазивними хірургічними методами, такими як гістероскопія та лапароскопія, і закінчуючи різними техніками штучного запліднення, і у найскладніших випадках – донацією сперми або яйцеклітин. Вихід є! Шанс мати діток є у кожної пари.

Спочатку потрібно пройти повне всебічне обстеження і лише після нього визначатись з науково обґрунтованою тактикою лікування. Гінекологи, урологи та ембріологи центру «Благодар» чітко усвідомлюють поставлену перед ними мету – народження здорової дитини у кожної окремої пари, котра звернулась по допомогу.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Лісовської, 5, +38 (066) 898-67-67+38 (0362) 68-34-15, blagodar.org

"КИПАРИС"

Малорухливий спосіб життя негативно відбивається на нашому здоров'ї. Відтак, офісні працівники найчастіше скаржаться на болі у спині. Центр реабілітації "Кипарис" надає послуги лікування різних захворювань спини (остреохондроз, сколіоз, міжхребетні грижі, люмбаго, ішіас та ін.).

Після курсу реабілітації відроджуються усі функції хребта та всього організму. За допомогою сучасного обладнання всі процедури відбуваються без болю, медикаментів та операцій, навіть при міжхребетних грижах.

Після відвідування медичного закладу, кожен пацієнт матиме менший ризик отримати інсульт та інфаркт після проходження курсу реабілітації. Для жінок під час вагітності завдяки зміцненню м'язів опорно-рухового апарату полегшується період виношування плоду. У жінок фігура набуває стрункості, а хода - потужності та легкості. Стабілізується психологічна втома.

Окрім того, після процедур у пацієнта покращується кровообіг, полегшуються симптоми протікання менопаузи у жінок. Також у центрі реабілітації "Кипарис" лікують астму, ліквідовують перекос тазобедренного суставу та міжреберної невралгії.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 78д; (067) 558-55-86, (050) 553-55-36