Спільний відпочинок зближує, допомагає знайти нових друзів та захоплення. А подеколи ще й допомагає відволіктися від проблем. Громадські активісти з допомогою мецената влаштували дітям-переселенцям рибаловлю та пікнік поблизу Рівного у Грушвиці. Відпочити від міських вулиць поїхало тридцять дітей різного віку.

Активісти переселенці влаштували відпочинок для дітей-переселенців на природі. Діти і раніше вже збиралися разом, їздили на екскурсію до Львова, а нині вчилися ловити рибку.

Запросили на пікнік і Марійку, доньку загиблого військового у зоні АТО. Дівчинці 12 років, та рибу вона ніколи раніше не ловила. Тому сьогодні у неї дебют, ще й друзів нових знайшла.

З дітками, побачити красу українського Полісся приїхали батьки, бабусі та дідусі. Іринка в холодочку відпочиває разом з мамою, та новою подругою Лізою.

А ще діти раділи своїм знахідкам. Зокрема на ставку побачили жовті, білі, та рожеву лілії.

Діти риби наловили не багато, але ніхто не засмутився, головне це відпочинок з друзями. Натомість дорослі показують свій улов.

Олександр приїхав з сином, каже такий відпочинок справді відволікає від негативних думок.

Дмитро на рибалку приїхав з дванадцятирічною донечкою Мариною. Рибалити полюбляли колись і в Донецьку, нині опановують нову місцину.

Оксана відпочивала сьогодні з п'ятирічною онукою Веронікою. Рибку не ловили, натомість гуляли і відпочивали з друзями.

Тож після вдалого відпочинку діти емоцій не приховують. І по щирому, по дитячому вдячні усім хто влаштував відпочинок.

День завершується, друзі та емоції залишаються. Усі кажуть хочуть відпочити десь так щоб і поплавати.