Новий сімейний автомобіль, побудований на платформі Renault Megane, витриманий у сучасному французькому стилі. Зачаровує своєю елегантністю, потужністю і безпекою. Одним словом: модна французька штучка для усієї сім'ї.

 

New Scenic - це нове бачення багатофункціонального автомобіля, однією з ключових функцій якого є задоволення від управління. Така рідкісна якість автомобілів даного класу досягнута, завдяки особливим налаштуванням рульового управління і підвіски, проте істинну гармонію із спортивним характером автомобіля демонструє приголомшливий дизайн New Scenic. Він також поєднує сучасний рівень комфорту і максимальну пристосованість до експлуатації в суворих дорожніх умовах.

Задні ліхтарі мають форму бумеранга і підкреслюють легкість, елегантність і нестримність форм. Можна помітити схожість з New Megane Coupe, якщо звернете увагу на лінії кузова, які немов набігають на високі борти і хвилеподібно закруглюються на кормі автомобіля.

New Scenic поставляється в Україну з двома видами бензинових двигунів. Один з них - це економічний шістнадцатиклапанний двигун об'ємом 1.6 л. і потужністю 110 к.с. при 6000 об/хв., який пропонується у поєднанні з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Обертаючий момент, 151 Нм при 4250 об/хв. Витрата палива : заміський режим - 6 л./100 км., змішаний режим - 7,4 л./100 км., міський режим - 9,8 л./100 км. Розгін до 100 км/годину - 12,6 сек. Максимальна швидкість - 185 км/години

Також, для New Scenic доступний шістнадцатиклапанній двигун об'ємом 2.0 л., потужністю 143 к.с. при 6000 об./хв., обертаючий момент, 190 Нм при 3750 об./хв., який пропонується з безступінчатим варіатором CVT. Витрата палива : заміський режим - 6,5 л./100 км., змішаний режим - 7,9 л./100 км., міський режим - 10,3 л./100 км. Розгін до 100 км/годину - 10,6 сек. Максимальна швидкість - 190 км/години.

Найвищий рівень безпеки втілений в New Scenic, за рахунок систем активної безпеки і елементів пасивної безпеки. До таких можна віднести: інженерну, грамотно продуману конструкцію кузова із зонами програмованої деформації, високоякісні сплави у вузлах і агрегатах із суворо витриманими технологічними критеріям. Висока ефективність гальмівної системи і управління, чудовий огляд з салону, хороша помітність автомобіля в темний час доби, ремені безпеки з переднатяжувачами, від 4 до 6 подушок безпеки, антиблокувальна система ABS і система допомоги при екстреному гальмуванні AFU, а також система розподілу гальмівних зусиль EBV, адаптивний електропідсилювач рульового управління.