Кожна жінка хоче залишатись молодою та красивою якнайдовше. Мімічні зморшки стають проблемою для красунь будь-якого віку. Шкіра обличчя «втомлюється» від щоденного макіяжу, піддається впливу сонячних променів, вітру. Тому представниці прекрасної статі найбільше піклуються про красу свого личка.

Шкіра обличчя дуже ніжна, тому потребує особливого догляду. Виявляється, жінки часто неправильно підбирають засоби для догляду за шкірою обличчя, і ще гірше – намагаються зробити косметичні процедури неякісною продукцією сумнівних марок. Тепер це не повинно бути Вашою проблемою. Оріфлейм подбав про Вас і створив цілу лінію косметичних засобів для спа-догляду за шкірою обличчя.



pic

У Рівному косметологи роблять професійні спа-процедури, використовуючи натуральну косметику шведської компанії.

До ваших послуг спа-процедури по догляду за обличчям: очищення, тонізування, зволоження, макіяж.

Процедура очищення. За допомогою професійних скрабів, масок з білою глиною та ефірними маслами косметологи очищають пори, відновлюють баланс жирності шкіри. Після цієї спа-процедури шкіра обличчя стає ніжною та матовою.

Тонізування. Важлива спа-процедура для здоров'я та краси шкіри обличчя. Тоніки та гелі для обличчя від Оріфлейм містять у своєму складу екстракти ромашки, алое вера, чайного дерева, еліксир чорного ірису. Ефективні засоби позбавлять шкіру масного блиску і згладять зморшки вже після першого застосування.

Зволоження та живлення потрібні нашій шкірі, щоб продовжити її молодість та красу. Косметика Оріфлейм розроблена за особливими технологіями. Косметологи уміло підбирають потрібні різним типам шкіри засоби для догляду за вашим обличчям. Чіткі та умілі рухи консультанта допоможуть

Макіяж. Декоративна косметика Оріфлейм розроблена за уподобаннями жінок з усього світу. Завдяки шведській косметиці Ви зможете навіть самостійно створити чудовий стійкий макіяж для важливих подій та на щодень.

Спа-процедури, зроблені за шведськими традиціями якісною косметикою Оріфлейм, освіжать колір обличчя, відновлять природню красу, нормалізують найбільш «примхливу» чи проблемну шкіру.

Відчуйте на собі всю користь спа-процедур та отримайте приголомшливий результат від використання косметики Оріфлейм.

Процедури проводяться за попереднім записом по тел.: 097 574 96 76, 050 508 18 58, 093 733 75 82 Будьте особливими разом із Оріфлейм!

Ми знаходимося за адресою: м. Рівне , вул. Соборна, 1, офіс 204 (вт., чт., пт. - з 11:00 до 19:00) тел. 097 574 96 76, 050 508 18 58, 093 733 75 82.



pic