Вже місяць часу минув, як у рівненському парку імені Шевченка стартував сезон. Рівняни з дітлахами обирають саме це місце, щоб провести своє дозвілля. От тільки питання - яким туалетом скористатися - досі відкрите. Адже ремонт основних вбиралень, який розпочали ще у грудні минулоріч, досі не завершили.

Разом з тим, з іншої сторони для відвідувачів парку були доступні вбиральні спортклубу, але і ті закриті на ремонт. А саме доступ до безкоштовних туалетів був однією з умов надання дозволу на будівництво об'єкту.



pic

pic

pic

Тим часом, ситуацію рятують біотуалети - платні.



pic

pic

Рівняни у соцмережах діляться фотографіями. Ще у середині травня, щоб скористатися біотуалетом, потрібно було платити 2 гривні, нині вже 3 гривні. Збирає кошти жіночка, що стоять біля вбиралень. Тим часом міська влада думає глобальніше - хоче розчистити парк від ветхих будівель. Відкриття аварійних колись вбиралень - один із об'єктів масштабного благоустрою місця відпочинку рівнян. Тож поки або плати, або терпи, бо жодної безкоштовної вбиральні на території парку в 23 гектари немає.



pic



pic



pic

pic