Сьогодні,29 травня, для школярів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців інтернатних закладів області пролунав Останній дзвоник.

Цього року випускниками 675 шкіл краю стали 9009 учнів, серед них майже триста вихованців 17 інтернатних закладів Рівне нщини.



pic

pic

Свято присвячене випускникам відбулось і в Клеванській спеціальній загальноосвітній школі – інтернат №1 І-ІІІ ступенів. Для закладу випускний вечір став особливим - 50-м ювілейним. Випускниками разом із учнями 10 – х (13 чоловік 10 – А, 4 учні 10 - Б) та 12 класів (4 учні) стали і педагоги закладу, що здобули другу вищу освіту в Інституті корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за спеціальністю «Дефектологія. Тифлопедагогіка» (15 випуск на кафедрі тифлопедагогіки та психології). З серпня 2012 року 28 педагогів здобували другу вищу освіту протягом 2,5 років у Клеванській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат №1 І-ІІІ ступенів та отримали кваліфікацію вчителів шкіл для сліпих та слабозорих, тифлопедагогів дошкільних закладів.



pic

pic

«Останній дзвоник» пролунав і для понад півтисячі вихованців Рівне нського обласного ліцею. А для чотирьох одинадцятих класів, в яких навчались 127 випускників - він пролунав востаннє.



pic

Були цього  дня у Рівне нському обласному ліцеї і нагороди, подяки та грамоти кращим із кращих вихованців.

Про це повідомили в управлінні освіти і науки в Рівне нській області