З 2 по 6 червня Острог прийматиме учасників VI Всеукраїнської спартакіади серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою. 3 червня об 11.30 на стадіоні Національного університету "Острозька академія" відбудеться відкриття спартакіади.

– Змагатимуться 18 команд майбутніх захисників Вітчизни з багатьох куточків України. Нині 15 з них уже підтвердили свою участь. Усього Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою готовий прийняти 150 учасників VI Всеукраїнської спартакіади. Згідно програми Всеукраїнської спартакіади учасники збірних команд змагатимуться у підтягуванні на поперечині, у бігу на 100 і 3000 метрів, у плаванні, в подоланні смуги з перешкодами, стрільбі з пневматичної зброї та перетягуванні канату. Крім того, учасники спартакіади матимуть змогу відвідати Національний університет "Острозька академія", музеї Острога, познайомитися з видатними пам'ятками та цікавими історичними місцями нашого древнього міста. Можливо вдасться відвідати і культурно-археологічний центр "Пересопниця", – розповідає начальник комунального закладу "Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою" Рівне нської обласної ради Дем’ян Поліщук.

На свято, зокрема, запрошені перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, генерал-полковник Михайло Коваль, заступник голови комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, полковник Юлій Мамчур, командувач військ оперативного командування "Захід", генерал-майор Ігор Довгань, голова Рівне нської обласної ради Михайло Кириллов.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради