На Каннському фестивалі побачили роботи рівненських режисерів. Зокрема короткометражки "Давай не сьогодні" Христини Сиволап та "Тунель" Віктора Булиги. Для молодих кінематографістів спеціально організували майданчик під назвою Short Film Corner, в рамках якого презентували 15 короткометражних кіноробіт, зроблених в Україні або за участю українських професіоналів.

Це кадри з короткометражки рівненської режисерки Христини Сиволап. Її стрічку "Давай не сьогодні" демонстрували у Каннах. Сценарій комедії "Давай не сьогодні" режисерка написала разом зі своїм чоловіком. Христина Сиволап каже, після показу кінокартини один з глядачів навіть розплакався.

Всього в цьому році в програмі секції, присвяченій короткометражним фільмам, було показано понад 1700 фільмів з 86 країн світу. Сценарист стрічки Олексій Сиволап запевняє, усі фільми відрізнялися один від одного. Знайти щось спільне в кінострічках було надзвичайно важко.

Одразу після закінчення Каннського кінофестивалю короткометражку "Давай не сьогодні" побачили і у Львові на фестивалі "Візард".