Рівненські активісти підсумували рік президента при владі. Запитань у активістів за рік назбиралось вдосталь, а тому і вирішили вдарити автопробігом по невиконаних передвиборчих обіцянках.

Як і два роки тому автомайданівці збираються на парковці торговельного центру на окраїні міста. Визначають маршрут руху і складають звернення до можновладців.

І автопробіг "за все хороше і проти всього поганого" вирушає вулицями міста.

Перша зупинка - у міського голови Рівного. Тут активісти домовляються співпрацювати заради загального блага, і передають лист до голови міста з вимогою працювати для людей.

Далі, в такому ж режимі, такі ж листи розвозять керівництву силових структур. Міліціонерам нагадують про бурштин, та резонансні злочини останніх кількох місяців, розслідування яких якщо і ведеться, то громада про це нічого не знає.

Новопризначеному обласному прокурору і клаксонами, і на словах нагадують про ті ж таки резонансні злочини, і суспільний запит на їх розслідування, а ще - про бурштин та ігрові автомати.

Під стінами облдержадміністрації на автопробіг, яким активісти вирішили вдарити по невиконаних передвиборчих обіцянках, на автоколону вже чекає заступник голови Рівне нської ОДА. Активісти не дають чиновнику довго грітись на сонці в очікуванні автоколонни з клаксонами та прапорами.

До облдержадміністрації активістам підніматись не довелось. З ними перші особи області зустрілись просто на майдані просвіти.

Хоча керівникам області і привезли особливого листа, для передачі президенту, якщо не в руки, то хоч до секретаріату, та претензій до місцевих у активістів не знайшлося.

Всі, до кого заїздили активісти пообіцяли відреагувати на їх листи, та проінформувати про результати їх розгляду. А в облдержадміністрації запевнили, звернення громадян передадуть у столицю, аби вже на Банковій, в адміністрації президента відповідали автомайданівцям. Такі ж листи, до слова, сьогодні передали президенту і у інших областях України. Акція-бо була всеукраїнською.