Цього разу на автовокзалі "Чайка". Усі спецслужби міста та рівненської міліції оперативно виїхали після отриманого на спецлінію «102» повідомлення про ((http://www.rivne1.tv/news/48958)(знайдений підозрілий пакет на рівненському автовокзалі «Чайка»)).

Охоронець автовокзалу об 11.30 25 травня повідомив, що під одним із сидінь у залі очікування виявлено залишений без нагляду на тривалий час чорний поліетиленовий пакет.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рівне нського МВ УМВС, після приїзду якої довелося евакуйовувати людей. Згодом правоохоронці виявили і вибуховий пристрій. Однак останній виявився лише муляжем. Тоді і стало відомо, що рівненську міліцію і відповідні спецслужби знову перевіряла координаційна група Антитерористичного центру УСБ України в Рівне нській області на готовність до дій в надзвичайних ситуаціях.

Про проведення навчань були обізнані лише ініціатор їх проведення та обмежене коло осіб. Утім, як і умовна ситуація із знайденою вибухівкою у готелі «Мир» місяць тому, так і перевірка на автовокзалі «Чайка» показала, що всі служби спрацювали злагоджено та оперативно.

Як повідомляє прес-служба УСБУ в Рівне нській області, сьогоднішнє інсценування терористичного акту було свого роду екзаменом на професійність дій під час виявлення вибухівки.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області