За вихідні в області сталося чотири дорожньо-транспортні пригоди, у яких одна людина загинула, а троє отримали тілесні ушкодження.

На автодорозі «Київ­-Чоп», водій автомобіля «CHEVROLET AVEO», 1956 р.н., проживав смт Гоща, з невідомих поки причин, допустив занос автомобіля з подальшим наїздом на дорожнє огородження, зліва по ходу руху транспортного засобу.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

У неділю, 24 травня, на автодорозі «Київ-­Чоп», в селі Велика Омеляна, водій автомобіля "ВАЗ 21093", 1991 р.н., проживає в Тернопільській області, з невідомих поки причин, допустив занос автомобіля з подальшим наїздом на дорожнє огородження.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля "ВАЗ 21093" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення ЦМЛ м. Рівне .

Цього ж дня у місті Рівне по вулиці Ст. Бандери, водій мотоцикла "Honda", 1992 р.н., житель міста Рівне , з невідомих поки причин, не справився з керуванням та допустив перекидання мотоцикла.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла "Honda" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в хірургічне відділення ЦМЛ м.

Вночі о 23:20 годині в місті Рівне на перехресті вулиць Ст. Бандери­-Чорновола, водій автомобіля «NISSAN ALMERA», 1976 р.н., житель міста Острог, з невідомих поки причин, здійснив зіткнення із мотоциклом «VIPER» незареєстрований у встановленому порядку, під керуванням 1975 р.н., жителя міста Рівне .

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла «VIPER» отримав тілесні ушкодження, був доставлений в приймальне відділення ЦМЛ м. Рівне , від госпіталізації відмовився, був відпущений додому.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області