Хотів влаштуватися сам, щоб було спокійно і комфортно усій сім'ї, але почав допомагати іншим вирішувати їхні проблеми. Так за деякий час переселенець з Луганської області створив громадську організацію "Україна -Моя сімя".

Борис Пасичнюк усе життя проживав з сім'єю поблизу містечка Красний Луч на Луганщині. Довгий час працював шахтарем, потім їздив на заробітки, працював будівельником. Коли почалася війна у рідному місті переїхав у Рівне .

Спочатку чоловік хотів вирішити власні проблеми, і в спеціалістів попросив шмат землі, але коли йшов на зустріч свої погляди переглянув.

Після підтримки переселенців Борис вирішив особисто зайнятися будівництвом будинку.

За кілька місяців роботи , Борис вже вивчив головні проблеми переселенців, які потрапляють у Рівне .

Родина Бориса швидко адаптувалася у новому місті. Двоє дорослих дітей залишились на заробітках у Росії. Молодші двоє дітей вчаться у школі в Рівному.

Дружина також влаштувалася, і вже працює - фітнес-тренером. Борис розповідає про їх громадську організацію і рівняни і переселенці вже знають. Місцеві приносять допомогу, переселенці приходять зі своїми потребами та проблемами. Допомагають чим можуть - порадами, консультаціями юристів, і просто речами.

І це каже не межа. Попереду у Бориса Пасичнюка з Луганщини ще багато амбітних планів. Нині готуються до вуличної благодійної акції. А також мріє, яким буде будинок для переселенців у Рівному.