На Рівненському загальновійськовому полігоні оперативного командування «Захід» перед курсантами навчальних підрозділів виступив Національний президентський оркестр України. Ця творча зустріч стала продовженням Всеукраїнського туру оркестру для військовослужбовців, який має на меті підняти їх моральний та бойовий дух.

Також військово-патріотичні, українські народні твори та класику виконали артисти з духового, камерного, естрадно-симфонічного, симфонічного оркестрів та біг-бенду.

Цього ж дня військовослужбовці провели на полігоні спортивне свято. Армійці змагалися з гирьового спорту, метання ядра, армреслінгу, відтискання від землі, перетягування канату, футболу, волейболу, а також в комічній естафеті.

За словами позаштатного начальника фізичної підготовки і спорту Рівне нського загальновійськового полігону лейтенанта Романа Волощука, під час свята військовослужбовці виклалися на повну.

– На полігоні гарні умови, щоб підтримувати та нарощувати фізичну підготовку. Серед мобілізованих військовослужбовців є такі, хто раніше спортом не займався, але тут розпочав. Люди цікавляться, як правильно харчуватися, за якими програмами займатися. Тому під час змагань багато хто вже показав непогані результати, – розповів бронзовий призер Чемпіонату України з самбо 2013 року мобілізований військовослужбовець Володимир Заремба.

А наприкінці дня перед курсантами навчальних підрозділів виступив народно-самодіяльний колектив «Група «Долг» з піснями воїнів-афганців та військово-патріотичними композиціями. Про це повідомив спеціальний кореспондент у Рівне нській області Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, майор Олександр Гайн.