Страшна різанина сталась у Зарічненському районі. Селянин, якому 30 років жорстоко забив двох жінок. Одній наніс 7 ударів ножем, іншій 12. Зрозуміло, вижити не вдалося жодній пенсіонерці. Зловмисника вже засудили. Свою вину він не визнав.

Подія сталася у селі Прикладними, Зарічненського району. Господині будинку було 73 роки. До неї у гості приїхала з Республіки Білорусь подруга. Їй 62 роки. Прийшов і мешканець сусіднього села. Люди почали випивати. Між 30-річним чоловіком та гостею виник конфлікт. Чоловік схопив ножа і 12-разів вдарив жінку у шию та грудну клітку. Людина померла. Аби приховати сліди злочину, вирішив вбити і господиню. Сім ударів - стали фатальними для пенсіонерки. Після скоєного чоловік пішов з будинку.

Наступного дня тіла двох жінок виявила односельчанка. Підозрюваного у злочині довго не шукали. Він нікуди не тікав. Був у даному селі. Щоправда спершу свою провину не визнавав.

Свою версію про невинуватість зловмисник доводив і у суді. Розповідав, що жінки вже були мертвими коли він прийшов у будинок. Але злякався і нікому не розповів про це. У подальшому мовляв. Міліціонери вибили з нього зізнання. Втім у суду були беззаперечні докази його вини. Тож чоловіка визнали винним у вбивстві двох людей та засудили до позбавлення волі строком на 13 років.