Мабуть, кожен школяр неодноразово мріяв про той щасливий день, коли він нарешті закінчить школу і зможе розпочати доросле життя. Та відразу ж перед майбутніми студентами постає вибір: куди піти вчитися та якій справі присвятити життя? Ми пропонуємо вам декілька варіантів, які допоможуть при обранні майбутньої професії!

"РІВНЕНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ КОЛЕДЖ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ"

Ви хочете знайти роботу своєї мрії, мати успішний бізнес, володіти мережею ресторанів у всьому світі, подорожувати різними країнами, а можливо стати міністром України? "Рівне нський державний коледж економіки та бізнесу" I рівня акредитації запрошує майбутніх абітурієнтів на навчання. Педагогічний колектив державного коледжу готує студентів за наступними спеціальностями: Фінанси і кредит, Бухгалтерський облік, Туристичне обслуговування, Готельне обслуговування, Виробництво харчової продукції, Ресторанне обслуговування, Товарознавство та комерційна діяльність. Іногородні забезпечуються гуртожитком. Студентське життя у Рівне нському коледжі економіки та бізнесу запам’ятається вам на довгі роки, а набуті цінні знання та досвід пригодяться у подальшій професійній діяльності.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 53. Тел: (0362) 28-55-70; 28-77-10; rkeb.rv.ua



pic

"ORZEŁ BIAŁY"

Інформаційно-консультаційний центр "ORZEŁ BIAŁY" запрошує абітурієнтів здобути вищу освіту в Польщі, система освіти якої є повністю інтегрована в європейську Болонську систему. Країна має зручне розташування, схожість мови дозволяє швидко її опанувати, а головне – вартість навчання та проживання є порівняно невисокою. Студенти, які мають «Карту поляка», можуть навчатись у державних вишах БЕЗКОШТОВНО.

Інформаційно-консультаційний центр "ORZEŁ BIAŁY" надає весь комплекс послуг, пов’язаних зі вступом до польських вишів: консультації з вибору навчального закладу і спеціальності; оформлення необхідних документів і отримання візи; вивчення польської мови тощо.

Проводимо безперервний набір на курси польської мови. Тривалість курсів 240 академічних годин. Викладачами є досвідчені фахівці з польської мови. Пропонуємо також інтенсивні курси польської мови у групах з різним ступенем підготовки. По завершенні навчання видається сертифікат рівня В2. Інформаційно-консультаційний центр "Orzeł Biały" дає реальну можливість навчатися в Європі!

Контактна інформація: тел: (096) 74-60-761; з 10 до 18 години; e-mail: infoosvita@ukr.net; euro-cursy.com



pic

"ЗДОРОВЕ ЖИТТЯ"

Одна із найпрестижніших та найпопулярніших професій - професія масажиста. Масажисти, як чарівники, одними руками здатні зняти біль і напругу у людини. Вони допомагають відновити циркуляцію крові і лімфи, позбавити зайвої ваги, поліпшити обмінні процеси, вивести токсини і, як наслідок, запобігти і вилікувати багато хвороб без пігулок і уколів. Саме у реабілітаційно-консультаційному центрі "Здорове життя" навчаються найкращі масажисти. Адже тут є всі умови для якісного навчання абітурієнтів: кваліфіковані фахівці, спеціально облаштовані кабінети та необхідне обладнання. Здобути диплом масажиста можна лише за 2 місяці навчання.

Студентам медичного коледжу та випускникам шкіл надається знижка 100 грн. Можлива оплата двома частинами. Навчання проходить як у ранковий, так і у вечірній час. Надається повний інформаційний супровід по працевлаштуванню. Також реабілітаційно-консультаційний центр «Здорове життя» запрошує майбутніх абітурієнтів на курси професійного візажу Вони матимуть змогу отримати диплом міжнародного зразка та сучасне викладання найвищого рівня та курсу догляду за тілом.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Короленка, 5, офіс 101, 102; каб. 119-А; (098)746-53-07.(093)293-76-07; zdorovo.rv.ua; vk.com/club54823397

"ЛАБОРАТОРІЯ МОДИ"

"Лабораторія моди"Вікторії Вольської пропонує унікальний курс: модельєр, конструктор,стиліст одягу.

Тут Вам відкриють всі таємниці створення сучасного одягу за 10 місяців. Індивідуальне подання матеріалу у невеликій групі, зручний графік навчання.

Здобувайте фах на високому рівні та економте час!

У нас цікаво та перспективно!

Розробляємо колекції для локальних брендів.

Пропонуємо майстер-класи і консультації для профі!

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (067)7719158.

Поспішайте,набір обмежений!



pic

"FRIENDS`ENGLISH SCHOOL"

Школа англійської мови "Friends`English School" проводить набір учнів 1 -11 класів на навчальний 2015-2016 рік. Навчання проводиться за унікальною авторською методикою з використанням підручників власного видання, а також аутентичних підручників всесвітньо відомих видавництв: Longman, Cambridge University Press, Oxford University Press. У школі працюють лише високо-кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Результат ви відчуєте вже після першого заняття. У школі навчаються діти з 6-річного віку. Методики та матеріали максимально адаптовані під шкільну програму шкіл з поглибленим вивченням англійської мови. Тут ви отримаєте високі знання за доступною ціною. Школа англійської мови "Friends`English School" готує учнів до складання державних іспитів: ДПА та ЗНО та гарантує високий рівень підготовки!

Контактна інформація: м.Рівне , вул.Курчатова,1(автошкола 1 пов.); директор школи - Осипчук Лариса Борисівна моб.(067) 362-05-83

pic

"БАЛАНС-ІНФО"

Бухгалтерське бюро «БАЛАНС-ІНФО» пропонує послуги кваліфікованих бухгалтерів та запрошує на навчання всіх бажаючих.

Наша ціль — економія Ваших коштів на заробітній платі головного бухгалтера, організації його робочого місця, придбанні та поновленні бухгалтерських чи інформаційних програм. Надаючи бухгалтерські послуги, ми відповідаємо за свою роботу й гарантуємо якість, професіоналізм, конфіденційність комерційної інформації, безперервність ведення обліку, оптимізацію оподаткування, надійність. Працюючи з нами, Ви економите кошти на заробітній платі головного бухгалтера, організації його робочого місця, придбанні та поновленні бухгалтерських чи інформаційних програм. Кваліфікований колектив бухгалтерів до Ваших послуг! Бухгалтерське бюро також проводить навчання працівників бухгалтерії та семінари-тренінги з бухгалтерського і податкового обліку:

- тренінг «Бухгалтерія для початківців: від "чайника" до головного бухгалтера». (являє собою 40 академічних годин в зручний для групи час)

- семінар для приватних підприємців "Фізична особа підприємець: від реєстрації до закриття"

- щомісячні семінари щодо вивчення та практичного застосування новин законодавства у сфері бухгалтерського і податкового обліку.

По закінченню курсів, бюро надає «сертифікат про проходження тренінгу» та безкоштовну інформаційну підтримку для своїх випускників терміном 3 місяці.

Контактна інформація: м.Рівне , вул.Степана Бандери 53, кв.20

тел. (067) 838-95-59, (0362) 23-05-24

e-mail: balansinfo@ukr.net

http://infomisto.com/uk/rivne/catalog/accounting-services/balans-info

pic