Будинок сімейного типу Біруків з села Великий Олексин Рівненського району на Всеукраїнському конкурсі «Патріотична весна» зайняв 4 місце.

«Патріотична весна» - це конкурс на найбільш оригінальне виконання гімну України, який відбувався у рамках проекту «Ми-українці!». У ньому брали участь дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім'ї з усієї України.

Батьки та вихованці будинку сімейного типу Біруків зняли патріотичне відео про свої захоплення, заспівали гімн та розмістили ролик в соціальній мережі. Діти вразили глядачів та журі своїм талантом та емоційністю. За підсумками Інтернет голосування сім’я здобула 4 місце.

Олександр та Оксана Біруки виховують 16 дітей. Батьки приділяють особливу увагу патріотичному вихованню дітлахів. Хлопчики та дівчатка грають на музичних інструментах, співають, вивчають іноземні мови, малюють. Сім’я всіляко підтримує бійців, які боронять нашу державу в АТО.

Довідково: З метою відзначення 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання національного гімну громадська організація «Новий початок» впровадила національний проект «Ми – українці!». В його рамках оголосили конкурс на найбільш оригінальне виконання гімну України. Взяти участь в конкурсі, який тривав з 1 березня по 15 травня, мали можливість батьки та вихованці дитячих будинків сімейного типу і прийомних сімей. Призовий фонд конкурсу склав 30 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.

pic