"КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ" разом з викладацьким корпусом колегіуму провели відкритий урок для дітлахів 3-4 класів, присвячений улюбленому виду спорту тисяч рівнян, а саме спідвею. Зустріч пройшла з участю легенди непереможного "Сигналу" Анатолія Жабчика та юного Віктора Трофимова.

Більше ста дітей познайомились з історією гаревих перегонів на Рівне нщині та особисто з представниками цього мужнього виду спорту. Триразовий чемпіон Радянського Союзу у складі непереможного Сигналу Анатолій Павлович Жабчик, представник найвідомішої спідвейної династії Віктор Трофимов молодший та вихованець дитячо-юнацької секції спідвею Назар Федорчук. Окрім того не обійшлося і без одного з наймасовіших видів мотоциклетного спорту, а саме мотокросу, представником якого був Василь Данилюк.

Вперше таке дійство було проведено у Рівному. Цікаві запитання від вибагливих дітлахів, серйозні відповіді від провідних спортсменів та майбутніх зірок мотоспорту, обмін враженнями та емоціями.

Подібного роду творчі зустрічі популярні у спідвейній Польщі, яка не забуває про своїх відданих вболівальників. Передавати любов до спідвею, окрім ветеранів долучилися й молоді гонщики, які чи не вперше в житті роздавали таку кількість автографів своїм новим фанам.

Незабутні враження, подарунки та сюрпризи, а найголовніше захоплення дітей мотоспортом – стали запорукою успіху організаторів прекрасного дійства. Спідвей ще на один крок став ближчим до вболівальників.