Бо живуть в обласному центрі, а таке враження, що у віддаленому селі. На вулиці Січових Стрільців після дощу ні пройти, ні проїхати. а тут мешкають і пенсіонери і сім'ї з дітками і інваліди. останнім долати міські катакомби найважче. Про дорогу тут просять вже не перший раз, але марно. Як рівнянам живеться без блага цивілізації - дивіться у наступному сюжеті.

За 11 років, відколи Володимир Гаврилюк живе на вулиці Січових Стрільців, каже не бачив тут ні заасфальтованої дороги, ні вуличного освітлення. При цьому платить за усі комунальні послуги за міськими тарифами, а живе, бідкається як у селі. Пані Валентина додає - ще у 70-их тут була нормальна дорога, але через розкопки ремонтників та давно перетворилась у суцільну вибоїну. Люди пропонували знайти альтернативні матеріали, щоб хоч якось залатати вулицю.

Та найстрашніше, кажуть мешканці вулиці, захворіти. Бо швидка допомога їде тільки до ділянки, де ще є хоч який не який асфальт. Про це як ніхто знає Олександр Наумець - чоловік прикований до інвалідного візка. Від багнюки під колесами у нього чорні руки. Через це бездоріжжя, каже медики дістатись на виклик просто не можуть.

Просять у міста дорогу та освітлення, словом основні блага цивілізації, люди не один рік.

Єдине, що вдалося добитись - це встановлення люків.

Нині ж люди через Комунальний Патруль просять нарешті звернути увагу на проблеми міської вулиці. Нагального вирішення, кажуть потребує і дорога, і облаштування контейнерних майданчиків, і вуличне освітлення.