Вже сьогодні затримана волонтерами на гарячому при спробі викрасти скриньку з пожертвами для армії та онкохворих дітей жінка вільно ходить містом. Зокрема злодійка прийшла на роботу до активіста ДК Захід, Юрія Компанця на роботу, де спробувала з'ясовувати стосунки з присутнім про її затриманні активістом.

- Це мєрзость, прокоментував ситуацію Юрій Компанець, - через недосконалість нашої системи злочинців спійманих на гарячому і переданих в руки міліції не заарештовують, а випускають. І це попри те, що жінка вчора зізналась у крадіжці 13-ти скриньок з пожертвами для армії, і 8-ми з грішми зібраними для лікування 10-ти річного хлопчика, який потребує пересадки нирки.

Активістам з власних, поінформованих джерел стало відомо, що викладачка скриньок є таємним освідомлювачем міліцейських оперативників, тож і досі відкритим є питання того, чи понесе злодійка спіймана на гарячому заслужене покарання, і скільки ще скриньок з пожертвами треба вкрасти, щоб потрапити за грати.

Відомо, що злодійка виховує 5-ти річного стна, яким здебільшого опікується 76-ти літня бабуся жінки.

29-ти літня рівнянка, затримана на гарячому проживає на Черняка, є наркозалежною і раніше вже відбувала покарання за ґратами.

Також через шум в ЗМІ, злодійка хоче тікати в Тернопіль.

До теми: У Рівному "на гарячому" волонтери затримали викрадачку скриньок і "передають" міліції [ФОТО]



pic