Сьомого травня дільничні інспектори доставили до Млинівського райвідділу міліції 27-річного Миколу. Дружина мобілізованого повідомила, що чоловік самовільно покинув Рівненський військовий полігон та подався у столицю. Там він обікрав столичний готель-ресторан.

Микола приїхав додому вночі сьомого травня. Раптове повернення зятя помітила теща, адже виявила на подвір'ї чужий велосипед. Микола зізнався жінкам у скоєному. Мобілізований втік з полігону та поїхав у Київ. Рік тому він працював в одному із столичних готельно-ресторанних закладів та добре знав адміністрацію. Чоловік влаштувався туди на роботу, втім за кілька днів втік і звідти, прихопивши із собою з каси понад 20 тисяч гривень. На викрадені гроші купив потужний велосипед типу «гірник», яким і добрався на Млинівщину.

- Столичні колеги за фактом вчиненої крадіжки відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, - повідомив начальник слідчого відділу Млинівського РВ УМВС ВіталійДомарацький. - Невдовзі за Миколою прибули оперативники зі столиці та забрали його для проведення слідчих дій. Про це повідомили у прес-службі Млинівського РВ (із обслуговування Демидівського та Млинівського районів) УМВС України в Рівне нській області