Не обійшлося і без авто пригод на дорогах області. На щастя, загиблих немає, але 9 людей отримали травми. Міста лідери це Костопіль та Сарни. Але вистачало аварій й у інших районах. Далі про деякі ДТП детальніше.

Першого травня на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Варковичі, Дубенського району, не розминулись два автомобілі. «VOLKSWAGEN PASSAT» керував житель міста Буча, це Київська область, йому 40 років. Нібито саме він зіштовхнувся з з автомобілем «FORD SCORPIO» під керуванням 28-річного жителя міста Рівне . Автомобілі злетіли з дороги. Хоча у «VOLKSWAGEN PASSAT» спрацювали подушки безпеки, 40-річна пасажирка все ж постраждала і була госпіталізована у травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ. У «FORD SCORPIO» водій розбив обличчя.

Нетверезого водія затримали у селі Колоденка, що неподалік Рівного. Місцеві мешканці зателефонували у міліцію і повідомили, що вулицями кружляє п’яний чоловік на «Фіаті».

Коли даішники приїхали то виявили кермувальника під мухою. Людина не могла впоратись з керуванням.

На нетверезого водія склали адміністративний протокол – за керуванням автомобілем будучи на підпитку. Після чого відпустили.