У вівторок та четвер на рівненському мототреці відбулися перші тренування дитячо-юнацької секції спідвею. Юні спортсмени під керівництвом Віктора Гайдима проїхали перші у цьому році кола на гаревих мотоциклах.

Завдяки зусиллям "Клубу Вболівальників Рівне нського Спідвею", до виконання обов'язків тренера приступив Віктор Гайдим - знана постать на просторах не тільки колишнього Союзу, але й цілої Європи. Юні гонщики не приховують своїх настроїв щодо тренувального процесу, під керівництвом відомого майстра. Віктор Гайдим погодився передавати свій досвід та вкладати зусилля у розвиток молодих спортсменів. За юними даруваннями залишилося дотримуватись дисципліни та виконувати усі настанови тренера.

Окрім молоді на доріжку виїжджали Станіслав Мельничук та Віталій Лисак.

Обласний осередок Федерації Мотоспорту України та "Клуб Вболівальників Рівне нського Спідвею" спільними зусиллями налагоджують тренувальний процес. Усі бажаючі займатися спідвеєм (діти віком від 12 до 16 років) у будь-який час можуть звернутися у приймальну Стадіону технічних видів спорту та записатися до дитячо-юнацької секції.


pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic