Не лише у сесійній залі з документами, а й з лопатою в руках у парку. Рівненські депутати вийшли на толоку. А до них долучились і жителі міста. Об'єднав усіх депутат Рівнеради Олександр Нестерук. Прибирали вже традиційно дендропарк "Хімік". Там були і наші журналісти.

Прибирання дендропарку "Хімік" вже традиційний весняний захід у Рівному. Навести лад у парку перед Великоднем завадила негода, тож за мітли і лопати взялися минулої суботи.

Депутати, активісти та місцеві мешканці збирали сміття, підмітали доріжки, фарбували бордюри та позбавлялися бур'янів на квітниках та зеленій зоні. Найбільш активно працювали поблизу дитячого майданчика. Серед усіх, хто вирішив декілька годин свого вихідного присвятити толоці знайшлися не лише рівняни. Ілля приїхав з селища міського типу Квасилів. Говорить, вдячний Олександру Нестеруку, який зібрав людей, адже декілька годин провів з користю не лише для себе, а й для інших мешканців міста.

Не прибиранням єдиним. Незабаром у дендропарку "Хімік" Олександр Нестерук разом з активістами збирається висадити молоді деревця. А вже цієї п'ятниці, першого травня о 10 годині за підтримки депутата в парку влаштують концерт, конкурси та відкриють парк розваг і дитячу канатну дорогу.