В Рівному одразу три ювілярки в одній сім'ї. Найстаршій — сто, внучці — 30, а правнучці — один рік. У родині Валіуліних дотримуються татарських традицій та цінують українську свободу. Про власні секрети довголіття та сімейного затишку розповіли Тетяні Коваль.

Між собою — тільки татарською! Це рідна мова Каріми Валіуліній. Днями бабця святкувала ювілей. Їй виповнилося сто років. Усе життя вона працювала санітаркою у Таджикистані. Пережила війну, яка забрала першого чоловіка, у цей же час втратила двох малолітніх синів. З тих років — найболючіші спогади. А ще добре пам'ятає, як щодня у річці доводилося прати по тридцять кілограмів бинтів .

Перевезла до Рівного Каріму — донька Лідія. Двадцятирічною вона приїхала працювати на Азот. Ще змалку мріяла виїхати із Таджикистану.

Лідія сьогодні радіє, що живе саме тут. У Рівному жінка вийшла заміж, народила двох доньок. Родина донині шанує традиції передків та готує їхні страви.

Десять років тому Каріма Валіуліна, впавши, зламала бедро. Тоді вона вдруге навчалася ходити. Нині її здоров'ям цікавляться, навіть, подруги внуків.

Сама ж бабця зізнається: дожила до глибокої старості, завдяки любові доньки та внуків. Нині у цій родині троє ювілярок: — Карімі — сто років, Юлії — тридцять, Анні-Луїзі рік.

Доживши до глибокої старості, бабця бажає здоров'я та щасливого життя. До побажань приєднуються Тетяна Коваль, Олександр Ковтунець та програма Новини Рівного.