Міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин Юних пожежних знову порадував організаторів. Адже поборотися за вихід у фінал обласного етапу зголосилися вісім шкільних команд Рівного. Діти разом з наставниками підготували цікаву та насичену програму, аби не лише нагадати про правила безпеки з вогнем, а й здивувати, та отримати головну нагороду.

Команда загальноосвітньої школи номер 27 "В процесі" на фестивалі Дружин юних пожежних перемагала вже тричі. Керівник команди впевнений перемогу виборювали не випадково, адже до кожного фестивалю ретельно готуються.

Діти сповнені бажання працювати на сцені. Тому впевнено розповідають як готувалися, аби знову перемогт и суперників.

Команда переконана - робота пожежників надзвичайно важлива, тому з гумором були обережні.

Інші команди також не пасуть задніх. Аби достукатися до журі використовують усі свої вміння - танцюють , співають, вражають акторськими навичками, та головне демонструють свої знання. Організатори радіють адже змалку діти вивчають головні правила поводження з вогнем, а в ігровій та гумористичній формі це дає значно кращі результати.

Цьогорічний міський етап ДЮП приурочили до 150-ти річчя пожежної охорони Рівного. Діти змагалися у двох конкурсах - візитівка і домашнє завдання. Команда - переможець представлятиме Рівне на обласному етапі.