Небайдужі громадяни повідомили правоохоронцям на ст. Сарни, що поблизу залізничної колії лежить невідомий чоловік. Мешканець Рівненщини не втримав рівноваги та впав поблизу залізничної колії, отримавши тілесні ушкодження не зміг піднятись.

Працівниками міліції встановлено, що даним чоловіком виявився 52-річний мешканець Рівне нської області. Чоловіку одразу було надано медичну допомогу та встановлено діагноз: садна носа в результаті падіння об твердий предмет.

Як пояснив чоловік, він переходив колію, не втримав рівноваги та впав. Даного громадянина також освідчено на стан алкогольного сп’яніння в обласній психіатричній лікарні Рівне нської області.

Правоохоронці провели з чоловіком профілактичну бесіду та роз’яснили про наслідки, які можуть виникати від неуважності. На даного громадянина складено адміністративний протокол за ч.1 ст.178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» та ч.3 ст.109 «Порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на залізничному транспорті»

Про це повідомляє прес-служба УМВС України на Львівській залізниці