25 квітня у спортзалі Рівненської ЗОШ № 25 та в басейні ДЮСШ № 2 відбувся ІІ етап обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Під час спортивного свята родинні команди брали участь у вікторині та різноманітних естафетах як у спортзалі, так і в басейні. Дорослі всіляко намагалися показати приклад спортивного завзяття дітям, а ті в свою чергу з усіх сил старалися бути гідними партнерами своїх батьків.

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я рівнян Наталії Пастухової та Олександра Мрозовича на чолі з їх сином Cергієм і стала найспортивнішим сімейним тріо області. Вони вибороли право представляти Рівне нщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Здолбунівчани Ірина Буцька, Михайло Гарбовський та їх син Лев посіли друге місце. Наталії і Віктору Яковцям та їхній дочці Олександрі з міста Корця дісталася «бронза».

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами, кубками та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради і призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівне нській області.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради