Поповнити власний бюджет за рахунок пожертв на лікування хворих дітей вирішив 30-річний безробітний острожанин Олег. Зайшовши в одну із аптек міста, чоловік схопив коробку із грішми з прилавку, заховав під футболку та кинувся навтьоки. За поцуплені 360 гривень Олег тепер може позбутися волі на чотири роки.

Спантеличена провізор намагалась наздогнати зловмисника, однак не змогла. Вибігши з аптеки, жінка лише кричала навздогін чоловікові, аби той повернув скриньку. Втім якраз на той момент на автомобілі проїжджав начальник СДІМ Острозького МВ УМВС України в Рівне нській області Сергій Вербіцький.

— Я побачив, як чоловік вибіг із аптеки із якимось предметом, схованим під одягом. Тож одразу зрозумів, що він щось украв. Тому зловмисника вдалося одразу ж затримати та доставити до міського відділу міліції, — зазначив Сергій Вербіцький.

Як повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівне нській області Валерій Самчук, за цим фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Про це повідомили у Острозькому МВ УМВС України в Рівне нській області