Нагадаємо, кілька днів тому на Поліссі відбулась сутичка між мешканцями двох сіл. Все найвірогідніше через бурштин. Одному громадянину дісталось найбільше. Він з важкими травмами голови потрапив у лікарню.

Травмованому чоловіку 39 років. Він отримав травми в урочищі «Кобильне» внаслідок конфлікту між місцевими «старателями» сіл Старе Село та Єльно. У сутичці приймали участь майже 50 людей. Ігорю дісталось, мабуть, найбільше. У нього закрито черепно-мозкова травма та перелом склепіння черепа. Потерпілий знаходиться в нейрохірургічному відділенні Рівне нської міської лікарні.

Травмований чоловік нещодавно прийшов до свідомості. Каже, мало, що пам’ятає. Чому почався конфлікт між мешканцями сіл - мовчить. Згадує тільки чим його били по голові.

Чоловік мешкає у селі Єльно, має дружину та трьох дітей. Повідомляє, що ніде не працює. Джерело прибутку не називає. Не говорить і про бурштин через який найвірогідніше й почався конфлікт. У міліції за фактом побиття ведуть слідство. Але назвати хто саме відлупцював селянина поки не можуть.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 8 років.