Працівники ДАІ Рівненської області впродовж вихідних затримали два автомобілі, що були ввезені на територію України з порушенням митного законодавства.

24 квітня на автодорозі «Рівне -Городище-Старокостянтинів» поблизу села Немовичі Сарненського району інспектори ДПС взводу супроводження роти ДПС ДАІ, підпорядкованої  УМВС, зупинили автомобіль марки «БМВ». За кермом легковика перебував 21-річний житель Сарненського району.

Перевіривши автомобіль по базах Державтоінспекції, правоохоронці встановили, що транспортний засіб не зареєстрований на території України, а державний номерний знак належать автомобілю «Шкода Октавія».

Іномарку працівники ДАІ доставили на територію Сарненського РВ УМВС.

Наступного дня, близько другої години ночі, в смт Рокитне працівники ДАІ зупинили автомобіль "Фольксваген-Пассат" під керуванням 22-річного місцевого жителя.

За результатами перевірки ідентифікаційних номерів кузова з'ясувалося, що номер кузова вищевказаного транспортного засобу не відповідає записам у реєстраційних документах.

Крім цього, під час спілкування з водієм інспектори ДАІ запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння, що у подальшому  підтвердив прилад «Драгер», який показав 0,92 проміле. На водія «Фольксваген-Пассат» працівники  ДАІ склали одразу два адміністративних протоколи за статтями 121 та 130 КУпАП.

Автомобіль працівники ДАІ доставили на територію Рокитнівського РВ УМВС.

За обома фактами наразі проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області

pic

pic