Керівництво Державтоінспекції Рівненщини спільно з представниками Громадської ради при УМВС України в Рівненській області у п'ятницю, 24 квітня, провели брифінг, під час якого дали роз'яснення стосовно дій інспекторів ДАІ.

23 квітня в мережі Інтернет поширилася інформація та відео під назвою «Рівне нські ДАІшники знущаються з водіїв». Під час проведення брифінгу керівництво Державтоінспекції присутнім журналістам прокоментувало ситуацію, яка склалася між працівниками ДПС ДАІ з обслуговування міста Рівне та водієм автомобіля «Опель».

Крім цього, представники Громадської ради акцентували увагу присутніх на відповідні положення спільного наказу МВС та МОЗ від 09.09.2009 № 400 / 666, якими і керувались у своїй діяльності працівники ДПС ДАІ.

- За фактом викладеного в мережі Інтернет відео працівниками апарату УДАІ УМВС розпочато проведення перевірки час якої буде дана оцінка діяльності інспекторів ДПС ДАІ, — зауважив керівник обласної ДАІ полковник міліції Олександр Семенюк.

Насамкінець керівництво УДАІ УМВС подякувало присутнім за активну громадську позицію та висловило сподівання, що спільними зусиллями вдасться зменшити кількість порушників ПДР на дорогах Рівне нщини.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області