Чоловік мешкав у Києві. Не лінувався електричкою частенько їздити на Рівненщину. Шукав торгові заклади у селах, які й обкрадав. Найвірогідніше у найближчі кілька років потрапити на батьківщину уродженцю Молдови не вдасться.

До цього чоловік 17 років провів за ґратами.

З кінця лютого крадіжки з магазинів скоювались почергово: спочатку в селі Новостав, два магазини в Грабові, один у Клевані та в Рогачові. Експерти райвідділу встановили, що зловмисник причетний до всіх крадіжок, адже «працює» один і має власний «почерк». Пробирався у магазини, розбивав вікна, зривав замки, ламав двері. Крав елітні марки алкогольних виробів, цигарки, картки поповнення, каву та чай.

У сумці злочинця лежали ножівка по металу, рукавички, ліхтарики та порожні сумки. Василь пояснив, що заборгував гроші, тому всі викрадені речі продавав. Коли залишилась невелика сума, чоловік невдовзі мав їхати на батьківщину. Територію для скоєння крадіжок обирав найбільш віддалену та нелюдну, оскільки на Київщині, де він проживав, його дуже добре знають. Правоохоронці встановлюють причетність Василя до скоєння крадіжок в інших областях. Відомо, що у чоловіка у Києві проживає співмешканка, дітей не має. Уродженець Молдови вже у СІЗО. Незабаром на кілька років переїде у колонію.