Вчора близько опівдня двоє невідомих чоловіків вдерлися до магазину, що в селі Грабів Рівненського району, і, погрожуючи ножем продавцю, викрали горілчані вироби та гроші.

Про подію 28-річна Юлія, яка працює в магазині, одразу повідомила на лінію «102». На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Правоохоронці встановили, що зловмисники свої обличчя не приховували, вдерлися до приміщення і, погрожуючи Юлії ножем, винесли п’ять пляшок горілки та п’ятсот гривень, що були у касі, після чого зникли у невідомому напрямку.

— Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівне нського РВ УМВС Валерій Серветник. — Проводяться всі необхідні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб зловмисників. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.



pic

Обоє зловмисників були одягнуті у чорний одяг. Одному із чоловіків на вигляд 40 років, повної тілобудови, був у чорній шапці. Другому на вигляд 30 – 35 років, худорлявої тілобудови, був одягнутий у чорний бейс.



pic

Правоохоронці звертаються до всіх, кому відомо будь-що щодо скоєного кримінального правопорушення, звертатися за телефоном (067) 49-52-959 або 102. Про це повідомили у Рівне нському РВ УМВС України в Рівне нській області