У спільноті ((https://www.facebook.com/TipoveRivne?fref=nf)("Типове Рівне" у ФБ)) один з користувачів соцмережі поділився історією про водія маршрутки, який змусив людей пересісти в інший транспортний засіб. Через це пасажирам довелось чекати та ще й оплачувати проїзд у іншій маршрутці.

Так, у повідомленні написано:

"Доброго дня! Сьогодні десь о 12:30 стався інцидент зі мною і ще декількома людьми, які їхали в Здолбунів-2! Сів я на Проспекті Миру в маршрутку Рівне -Здолбунів, зеленого кольору Мерседес, з номерним знаком **6269** (постараюсь знайти фото) в ній автоматично відкриваються передні та немає задніх дверей і ще розкладаються сидіння - хто їздить цим маршрутом має знати! Заплатив я за проїзд 6 грн., коли ми почали їхати мені відразу не сподобалось, як їде водій (ДОВОЛІ ЖИРНИЙ ТА ЛИСИЙ), таке враження, що в лісовозі їдемо. Так от, він дуже поспішав незрозуміло, чого на світлофорі в Щасливому люди ледь не влетіли в лобове скло, так він тормозив, в Новому дворі на тих небезпечних переходах і поворотах він летів 80 км/г. Доїхавши за переїзд залізничний в смт Квасилів він (ДЖтЛ) водій сказав, "хто їде на Посьолок (Здолбунів-2) вийдіть та пересядете в маршрутку, яка їде позаду", ну всі, в тому числі і Я, нічого не підозрюючи (все ж буває може щось поломалось) взяли та й вийшли!!! І тут саме цікаве почалося: той, що нас висадив, повернув на Здолбунів і поїхав, а слідуюючий, проїжджаючи повз нас, махнув щось рукою, бо ми його усі дружно спиняли і поїхав, надавивши на педаль газу, на Посьолок! Бачили б ви моє здивування і тих людей, що стояли зі мною біля залізничного переїзду, це просто Жесть! Дочекались ми ще одну маршрутку, яка вже зупинилась нам, та коли ми пояснили водієві ситуацію, то він сказав "Я нічого не знаю, якщо хочете їхати, то платіть 3 грн. за проїзд" А ще до того всього я заплатив останні 6 грн. в першу маршрутку, то добре що був знайомий і дав мені 3 грн. на проїзд!

© Історія Валентина Марчука"

Історія про одного водія від читатча нашої сторінкиДоброго дня! Сьогодні десь о 12:30 стався інцидент зі мною і ще дек...

Posted by Типове Рівне on 16 квітня 2015 р.