Вихідні дні - найбільш довгоочікувані після трудового тижня. Кожен з нас бажає гарно відпочити і отримати максимум позитивних емоцій. Найчастіше, на вихідні ми плануємо велику кількість справ, які не встигли доробити в будні. Як же поєднати і відпочинок, і вирішення поточних питань за 1-2 дні?

Перш за все, організацію свого відпочинку плануйте виходячи з важливості справ і своїх проблем.

Якщо нічого термінового у Вас не намічається, то дозвольте собі просто відпочити, щоб набратися сил для нового робочого тижня. Також організація вихідного дня залежить від того, сімейна Ви людина або самотня, віддаєте перевагу активному або спокійний відпочинок. Якщо Ви маєте сім'ю, то вихідні дні, звичайно ж, будуть проведені разом з нею.

Для повноцінного проведення вихідних, Ви можете вибрати базу відпочинку, переваги в тому, що вони приймають туристів цілий рік. Вашій увазі запропонують різноманітні сценарії сімейних розваг, командні конкурси, групове відвідування аквапарку, зоопарку і т.д. Вибираючи базу відпочинку, Ви можете не хвилюватися за організацію свого дозвілля - співробітники даних баз подбають про те, щоб Ваш вихідний став цікавим і незабутнім.

Якщо у Вас всього один вихідний і зовсім мало часу на відпочинок, але Ви хочете його провести не вдома, то сімейне дозвілля можна провести і за містом. Подорож по своєму рідному краю, єднання з природою, активні спортивні ігри на свіжому повітрі - все це благотворно позначиться на здоров'ї всієї сім'ї, а головне, створить позитивний настрій на кілька днів.

Якщо Ви людина самотня, без дітей і сім'ї, то, як провести вихідний, вирішувати тільки Вам.

Накопичилися невідкладні термінові справи? Вирішуйте всі питання в першій половині дня - зустрічі, відвідування банків, оплата комунальних платежів і т.д. Другу половину вихідного присвятіть тільки собі. Ви можете залишитися вдома і почитати книгу, подивитися кіно, загорнувшись у теплий плед, а можете зустрітися з близькими друзями і посидіти в затишному кафе. Організуйте свій вихідний напередодні, виходячи з прогнозу погоди і планів Ваших друзів.

Завжди майте запасний варіант, адже замість обіцяного сонця може піти дощ. Або раптово не зможе прийти на зустріч Ваш старий друг, не залишатись ж Вам на весь вечір без компанії!

P.S. Організуйте свій вихідний день так, як підказує Ваш настрій. Проведіть його у великій галасливій компанії або наодинці самі з собою, він може бути активним і пасивним, з користю для здоров'я чи ні. Головне, щоб Ваш вихідний залишив Вам приємне відчуття розслабленості, а не втому від вирішення численних справ.