Ще 6 осіб отримали тілесні ушкодження.

12 квітня на території Рівне нської області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод.

О 13:30 в селі Сновидовичі, Рокитнівського району, водій автомобіля «ВАЗ­-21011», 1995 р.н., який проживає у Вінницькій області, з невідомих поки причин, допустив наїзд на перешкоду (інженерну споруду мосту).

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-­21011», 1994 р.н., проживав у Рокитнівському районі, отримав тілесні ушкодження та під час надання медичної допомоги помер в Рокитнівській ЦРЛ; ­ водій автомобіля «ВАЗ-­21011» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Рокитнівської ЦРЛ.

О 14:00 в селі Хотин, Березнівського району, водій мотоцикла «VIPER», без номерного знаку, 1997 р.н., який проживає в Березнівському районі, з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21150», під керуванням 35­-річної жительки Березнівського району.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла «VIPER», отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в неврологічне відділення Березнівської ЦРЛ.

О 21:00 в смт Зарічне, водій автомобіля «ВАЗ-21099», 1979 р.н., проживає в смт Зарічне, з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішохода 1964 р.н., жителя смт Зарічне. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Зарічненської ЦРЛ.

О 19:10 на автодорозі «Мощаниця – Могиляни» в селі Мощаниця, Острозького району, водій автомобіля «VOLKSWAGEN CADDY», 1990 р.н., проживав в Острозькому районі., з невідомих поки причин, допустив з’їзд автомобіля в правий по ходу руху кювет з подальшим його перекиданням. Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої медичної допомоги.

О 19:25 в місті Рівне на перехресті вулиць Соборна – Чорновола -­ Міцкевича, водій автомобіля «ALFA ROMEO» 1987 р.н., житель Рівне нського району, з невідомих поки причин, здійснив зіткнення із автомобілем «CITROEN BERLINGO», під керуванням жителя міста Рівне 1991 р.н. В результаті зіткнення із вищевказаним транспортним засобом автомобіль «CITROEN BERLINGO» здійснив наїзд на перешкоду, металеве пішохідне огородження.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ALFA ROMEO» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в нейрохірургічне відділення ЦМЛ м. Рівне ;

пасажир автомобіля «ALFA ROMEO» 1967 р.н., житель міста Рівне , отримав тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги в приймальному відділенні ЦМЛ міста Рівне був відпущений додому;

пасажир автомобіля «CITROEN BERLINGO» 1991 р.н., житель міста Рівне , отримав тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги в приймальному відділенні ЦМЛ м. Рівне був відпущений додому.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області.