Працівники Державтоінспекції Рівненської області зупинили автомобіль марки «DAF», водій якого перевозив у пакеті зелену речовину рослинного походження, зовні схожу на марихуану

Вчора, 10 квітня, близько 12 години на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Верба Дубенського району інспектори взводу ДПС ДАІ для обслуговування стаціонарного посту № 1 (село Опарипси) зупинили автомобіль «DAF».

Під час перевірки реєстраційних документів та спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік помітно нервує. Це і викликало підозру у вартових доріг. Згодом, у салоні іномарки вони виявили поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору зовні схожою на канабіс (марихуана).

Зі слів водія правоохоронцям стало відомо, що дану речовину чоловік придбав на АЗС поблизу міста Львів за 200 гривень і мав на меті використовувати її для власних потреб.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області

pic