Після морозної зими прокидається та оновлюється природа. Ми теж ніби пробуджуємось після зимового сну - наше тіло та душа потребують джерел енергії та гарного настрою. Пропонуємо ідеї Вашого (*весняного відновлення*) - фізичного та духовного. Читайте! Обирайте! Набирайтесь сил! ;)

ЗАНЗІБАР

Весна - це найкращий час для шикарних вражень та подорожей. Звичайно ж, незмінними залишаються весняні фаворити: морський відпочинок на березі моря в завжди сонячних Єгипті та ОАЕ, дослідження ще невідомих Шрі-Ланки, Тайланду та В'єтнаму або ж екскурсійні тури Європою. Не менш захоплюючими є мандрівки Україною, адже самобутністю та чарівністю нашої країни не можна нехтувати.

Саме тому, туристична агенція "Занзібар" підібрала для Вас цікаві, сповнені найприємніших вражень тури рідними місцями - цвітіння сакур в Ужгороді, термальні басейни Косино, гірський водоспад Шипіт... Не менш цікавими та вражаючими є поїздки до Львова і таємничих львівських замків, так звана "Золота підкови Львівщини" (дводенний тур коштує 600 гривень), екскурсії до Вінницького танцюючого фонтану Roshen та дендропарку Софіївка - 730 гривень, або ж, відвідування одного з "Семи чудес України" - Хотинської фортеці - 650 гривень. Ми впевнені, вони стануть для Вас не лише фантастичним відпочинком, який запам'ятається надовго, а й зекономить Ваш бюджет.

Контактна інформація: м. Рівне , просп. Миру 11, оф. 2. Тел. (0362)40-12-20, (067)362-08-13. E-mail: zanzibar-tourism@mail.ru. vk.com/public66088274



pic

ВІЗАЖИСТ ТА ЛЕШМЕЙКЕР АННА ЖУРАВСЬКА

Із приходом весни жінки готові до невеликих експериментів зі своєю зовнішністю чи й кардинальних змін. Але щоб вирізнити свою красу з-поміж інших, жінці потрібен майстер, який цю красу уміло підкреслить. В цьому Вам допоможе професійний візажист та лешмейкер Анна Журавська.
Анна Журавська знає як допомогти рівнянкам "стріляти очима" наповал. Візажист нарощує вії за японською технологією з використанням гіпоалергенних матеріалів високої якості від фірм 3Dlashes, Vivienne, Lovely. Як результат - ваш погляд завжди виразний та привабливий в будь-який час доби.
До уваги юних модниць - Анна Журавська робить професійний макіяж для випускниць. Тепер на шляху в доросле самостійне життя можна не хвилюватись про такі дрібниці як нестійкий макіяж, адже мейк-ап, зроблений Анною тримається до 20 годин навіть в екстремальних ситуаціях :)
Пам'ятаймо і про не менш важливий день в житті кожної дівчини - весілля. Вразити нареченого неймовірною красою майбутньої дружини, підкреслити її природню привабливість допоможе Анна Журавська.
Вартість усіх косметичних послуг коливається в межах 200-300 грн.

Контактна інформація: vk.com/id202132319. Тел.: 0971809052 - Аня.

pic

ВЕЛОСЕРВІС

Рух - це життя. А рух на велосипеді - це ще й веселий та корисний відпочинок. Весняна погода манить кожного рівнянина на прогулянки та проведення часу на свіжому повітрі. Та набагато приємніше їхати на двоколісному, коли тебе обвіває легкий теплий вітерець.Не маєте такого "залізного коня"? Тоді звертайтесь до велопрокату RoveR у Рівному і обирайте двоколісного "друга" для активного відпочинку. До речі, тут можна взяти на прокат і велосипед "Тандем" - такий чудово підійде для незвичного весняного побачення ;) Зауважте, що велосипед - це ще й чудовий спосіб економити на проїзді до школи чи місця роботи. У RoveR-і можете придбати велосипед на власний розсуд та смак. А можливо Ви вже є щасливим власником велосипеда, але бажаєте його модернізувати? У RoveRі Вам допоможуть підібрати якісні запчастини, аксесуари і навіть допомогти з ремонтом.

Контактна інформація: vk.com/rover_rv, vk.com/remontrover. E-mail: remontrover@ukr.net. Рівне , вул. Грушевського, 2а. Тел.: (0362)45-45-25, (097)864-11-84, (063)061-23-60.

pic

ФОТОСТУДІЯ "БЛІЦ"

Нарешті дочекалися весни! Фотостудія "БЛІЦ" підготувала для своїх улюблених клієнтів багато нового та цікавого. В нашій фотостудії Ви завжди можете замовити зйомку будь-якого виду: сімейну, дитячу, весільну, фотосесію майбутньої мами, love story або просто оновити своє портфоліо яскравими фотографіями. У студії діють подарункові сертифікати, які Ви зможете презентувати коханим, друзям, рідним та близьким людям. Подарунковий сертифікат може бути оформлений для будь-якого виду фотозйомки. Сертифікат включає в себе: - фотозйомку 1-2 образи; - виготовлення фото з обробкою - 3 шт.; - фото всієї фотосесії на диск - до 100 шт.; - приблизний час зйомки - 45 хвилин; - термін дії сертифікату - 2 місяці (від дати оплати сертифікату), можливе подовження терміну дії "Подарункового сертифікату" за певних обставин. Зустрічайте весну з новими враженнями і світлинами. Поспішайте замовити випускні альбоми! До останнього дзвоника лишилася лише ВЕСНА. Будьте яскравими та емоційними у важливий для Вас день!!!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Соборна, 36; вул. Драганчука, 4. Е-mail: foto-blic@ukr.net. blic.rv.ua. Тел.: 067-26-16-156 або 63-63-80.

pic

ВІЗАЖИСТ ОЛЬГА ГУРСЬКА

Жінки люблять, коли майстри візажу "чарують" над їхнім макіяжем. Та все ж кожній хочеться і самій підкреслювати власну красу без допомоги спеціалістів. Бажаєте навчитись майстерному виконанню візажу? Дипломований професійний візажист Рівного Ольга Гурська довела високий рівень своїх робіт за кордоном. Тепер Ольга Гурська з радістю навчить рівнянок вправлятись з макіяжем. Після проходження навчання та майстер-класів у професійного візажиста Ви зумієте зробити щоденний, діловий, святковий і навіть весільний макіяж. Ольга Гурська у школі макіяжу вчить жінок приховувати недоліки та акцентувати на перевагах своєї зовнішності, і головне - робити макіяж оригінальним. Разом з професійним візажистом Ви навчитесь легко підкреслювати свою природню красу та індивідуальність .

Контактна інформація: visage.rv.ua. E-mail: olgagurski@mail.ru. Готель "Турист", оф. 609, Київська, 36. Тел.: (067) 382-81-34.



pic