Школярі міста вийшли на Великодній Ярмарок. Акцію влаштували на підтримку українських воїнів, і назвали ярмарку "Героям Слава". Усі виручені кошти від продажу великодніх товарів передадуть на підтримку військових. Однак спочатку дізнаються хто нині потребує найбільше фінансової допомоги.

Великодня учнівська ярмарка у Рівному стартувала у полудень. Вже за кілька хвилин на майдані від торгівлі було гаряче.

Усі зібрані кошти покупці одразу кидали у спеціальні скриньки, адже ярмарок благодійний на підтримку військових. Освітяни вже проводили подібну ярмарку на Різдво, і зібрали чималу суму, тому знову вирішили допомогти захисникам України.

До великодньої ярмарки діти готувались завчасно. Тож і вироби підготували саме на таку тематику, кажуть їх робили на уроках праці, самостійно і з батьками. На ярмарку не лише продавали, а й обмінювались досвідом з однолітками та дорослими.

Перехожі осторонь не стояли, і активно купували запропоновані товари. Адже тут - писанки, крашанки, паски, кошики, та предмети великоднього декору. Усе чого душа забажає.

Вироби виготовлені власними руками представили усі школи міста, вихованці підліткових клубів, місцеві майстри народного та декоративно-ужиткового мистецтва, та дитяча художня школа. Усі зібрані кошти підуть на благодійну допомогу військовим.