Сумнозвісне перехрестя вулиць Гагаріна-Грушевського-Черняка у Рівному нарешті ремонтують капітально. Від сьогодні тут крім техніки ремонтників більше немає жодного транспорту. Впоратися з ремонтом цієї ділянки дороги підрядник планує до свят. Тим часом громадський транспорт курсує альтернативними маршрутами. Отож, скільки триватиме ремонт та чого коштуватиме?

Підготовлена до ремонту ще у грудні минулоріч ділянка дороги на вулиці Гагаріна таки дочекалась капремонту. З самого ранку тут працює важка техніка. Бо часу мають два дні, за які планують зробити з руїн - красу.

От тільки виділених 926 тисяч гривень на цей проект ще не бачили, тож поки роблять за свої. Вже підрахували, що цього фінансування на об'єкт не вистачить, бо розробляли його за інших цін. А тут ще мають заасфальтувати тротуари, зробити технічну смугу і відреставрувати огородження. На все-про-все піде мільйон 106 тисяч гривень. Гарантія на нову дорогу - два роки. А поки будь-якому сюди транспорту - зась.

Незручності викликані ремонтом об'єднали зусилля служб. Так, ДАІ регулює рух і не пускає приватний транспорт через "Чайку". Бо тут і маршруткам важко роз'їхатись.

За вимогою міського голови - зменшили інтервал руху маршруток і пустили додаткові автомобілі. Уже в суботу дорогу планують зробити доступною для усього транспорту. До слова, решту вулиці Гагаріна теж ремонтуватимуть, але вже після проведення тендеру.