Ситуація у зоні АТО і досі залишається напруженою, кажуть в оперативному командуванні "Захід". Російські терористи незважаючи на дотримання українськими військовими мінських домовленостей , продовжують здійснювати збройні провокації та пошуки шляхів зриву мирного врегулювання конфлікту на сході.

За минулу добу у зоні АТО один військовослужбовець отримав поранення. На даний час загроз для його життя немає, кажуть в оперативному командуванні "Захід".

Нині у військовій частині оперативного командування «Захід» проходять планові звільнення військовослужбовців, призваних під час першої черги часткової мобілізації.

Крім того, на даний час з числа мобілізованих з Міністерством оборони України уклали контракт на проходження військової служби понад 800 чоловік: з них – понад 500 офіцерів та майже 300 солдат та сержантів.

А тим часом на Рівне нському полігоні підходять до завершення заходи з бойової підготовки призваними в рамках четвертої хвилі мобілізації. З мобілізованими проводять заняття з тактичної, спеціальної, тактично-спеціальної, вогневої та технічної підготовки.